aktiviteter

aktiviteter

Vi smygtestade lite under 2018-2019 med väldigt positiv respons så under 2020 tänkte vi arrangera fler temakvällar och aktiviteter. Det kommer bli allt från provningar, quiz-kvällar, trubaduraftnar och föreläsningar till mattema och samarbeten med leverantörer. 

Har du någon kul idé vad vi borde göra eller kanske rent av själv vill komma och hålla i en kväll? Tipsa oss i så fall om vad det nu kan vara!

Under tiden har vi börjat bygga ett aktivitetsschema för 2020 som fylls på kontinuerligt. Se aktivitetsschemat för aktuella öppettider.

 
läger & kurser

Öland är som gjort för att komma bort från staden och hitta lite fokus. Varför inte lägga vårens cykelläger, försommarens yoga-kurs eller sen sommarens kick-off på ett lugnt och mysigt B&B? Inga arrangemang är för svåra eller krångliga och med våra 8 rum på plats kan vi ta cirka 15-20 gäster och i byn har vi också ett hus vi kan disponera baserat på tillgänglighet där ytterligare 4-6 personer kan inackorderas. Skicka en förfrågan så berättar vi mer!

 
kreativa långliggare

När vi köpte huset sa vi direkt till varandra - här skulle man sitta och skriva en bok. Så har du en kreativ idé och behöver hitta lugn och fokus - då borde du checka in på Säng & Frukost ett par veckor. Tänk april-maj eller sep-okt så kan vi ge dig ett riktigt bra pris då vi gärna är med och främjar kreativa projekt!