© 2023 by Great Hotel. Proudly created with Wix.com

aktiviteter

Vi smygtestade lite under 2018 med väldigt positiv respons så under 2019 tänkte vi arrangera fler temakvällar och aktiviteter. Det kommer bli allt från provningar, quiz-kvällar, trubaduraftnar och föreläsningar till mattema och samarbeten med leverantörer. 

Har du någon kul idé vad vi borde göra eller kanske rent av själv vill komma och hålla i en kväll? Tipsa oss i så fall om vad det nu kan vara!

Under tiden har vi börjat bygga ett aktivitetsschema för 2019 som fylls på kontinuerligt.

 
läger & kurser

Öland är som gjort för att komma bort från staden och hitta lite fokus. Varför inte lägga vårens cykelläger, försommarens yoga-kurs eller sen sommarens kick-off på ett lugnt och mysigt B&B? Inga arrangemang är för svåra eller krångliga och med våra 9 rum på plats kan vi ta cirka 20-25 gäster och i byn har vi också ett hus vi kan disponera baserat på tillgänglighet där ytterligare 4-6 personer kan inackorderas. Skicka en förfrågan så berättar vi mer!

 
kreativa långliggare

När vi köpte huset sa vi direkt till varandra - här skulle man sitta och skriva en bok. Så har du en kreativ idé och behöver hitta lugn och fokus - då borde du checka in på Säng & Frukost ett par veckor. Tänk april-maj eller sep-okt så kan vi ge dig ett riktigt bra pris då vi gärna är med och främjar kreativa projekt!