mat & dryck

Fram tills 2018 hade vi bara ett enklare trädgårdskafé men nu har vi fått blodad tand och öppnar i år Strössel Glasskafé med premiumglass från Holje Glassfabrik samt fortsätter bistroverksamheten som öppnade i fjol (2019) med kvällsöppet på helgerna. 

I så lång utsträckning som bara möjligt använder vi lokala råvaror (producerade på Öland eller, som med glassen, så nära vi kan komma). 

Välkommen!

FRUKOST

Alla dagar 08.00-10.00

Även gäster som inte bor hos oss är välkomna att ta del av vår lilla frukostservering för endast 95 kr inklusive det omåttligt populära kaffet från Balcks rosteri i Småland!

 

 

TRÄDGÅrdskaféet

Tisdag-Söndag 10.00-16.00

Här serverar vi premiumglass från Holje Glassfabrik, kalla drycker, kaffe från Balck, te från Gerdas, dagens hembakade bakverk och matiga, nybakade mackor.

BIStron

Fredag-Lördag 17.00-22.00

Mindre meny av rätter baserade på lokala råvaror. Allt som oftast en plat du jour och inte sällan temakvällar (plus vissa extradagar)!

-
Missa inte att boka plats

Vi har inte jättestort och vi är inte så många så är ni ett större sällskap eller vill vara säkra på att få plats vid våra temakvällar se då till att boka bord!

Nedan ses aktuell helgmeny:

 

2.png